Çamardı Burç-Yelatan Okulları Öğretmenleri Futsalda Bir Kez Daha Şampiyon

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğünün 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlemiş olduğu SALON FUTBOLU turnuvasında ÇAMARDI Burç  İlk-Ortaokulu  ve Yelatan Yavuz Sultan Selim Okulu öğretmenlerinden oluşan takım geçen seneki başarısını tekrarlayıp şampiyon oldu. Zevkli mücadelelere sahne olan turnuva şenlik havasında geçti. Burç-Yelatan takımı nağmağlup olarak şampiyonluğa uzandı. Turnuvaya gerek Niğde’den gerekse Çamardı’dan birçok seyirci katıldı. Turnuvada Şampiyonluk sevinci yaşayan Burç-Yelatan takımı adına konuşan Burç İlkokulu’ndan turnuvanın gol kralı Erkan EROĞLU; Turnuvanın gayet güzel geçtiğini, arkadaşları ile beraber büyük keyif aldıklarını belirterek, bıkmadan usanmadan Çamardı’dan Niğde’ye gelen takım arkadaşlarına ve seyircilere sonsuz teşekkürlerini sundu. Yelatan Ortaokulu’ndan Veli KARAENİZ takıma destek verenlere, turnuvayı düzenleyenlere ve ilgililere teşekkür ederek, bu tür sportif ve sosyal faaliyetlerin devam etmesi temennisinde bulundu.

fulbolfulbolfulbolfulbolfulbolfulbol