Burç Köyü Şehit Berat Sağırkaya İlkokulu
BURÇ KÖYÜ CUMHURİYET MEVKİİ MENEKŞE/5 SK. BURÇ ILKOKULU BLOK NO 3 ÇAMARDI / NİĞDE

VİZYON

• Bilim ve teknolojinin farkında olan, • Değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, • Değerlerini yaşayan ve yaşatan, • Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, • Yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, • Kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir. • Sadece Niğde’nin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

MİSYON

Stratejik amaç ve hedeflerimiz doğrultusunda okulumuz mali hizmetlerinin sunulmasında kaynakların etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını koordine ederek analiz, planlama, eşgüdüm çalışmalarını hazırlamak ve izlemek, yönetim bilgi sistemlerine ilişkin hizmetleri paydaşlarımızla işbirliği içinde yerine getirmek.

BAŞARILAR

2012/ 2013 TE MASA TENİSİ YILDIZLAR İL İKİNCİLİĞİ, KÜÇÜK ERKEKLER İL İKİNNİLİĞİ, KÜÇÜK KIZLAR İL BİRİNCİLİĞİ

NORMAL

İLÇE 5 KM İL 70 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

KASABAMIZDA KİRALIK EV BULMAK ÇOK KOLAY. KİRALAR 700-1000 LİRA ARASI DEĞİŞMEKTEDİR. İKLİM OLARAK KARASAL İKLİM YAŞANMAKTADIR.KADROLU ÖĞRETMENLERİN ÇOĞUNLUĞU ÇAMARDI İLÇESİ TOKİ KONUTLARINDA KALMAKTADIR.